Vacature accountmanager Den Helder

Ben jij diegene die in zichzelf gelooft en dat ook uitstraalt? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind je het cool om met klanten telefonisch contact te hebben en ben je daar goed in? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe accountmanager binnendienst voor onze vestiging in Den Helder. De wil om te scoren zit je in het bloed en dat kun je goed doen in samenwerking met je collega’s. Het wordt alsmaar beter.. Kun je je ook nog inleven in wat de klanten verwachten van ons bedrijf en kun je dat duidelijk maken, dan zijn we al ver op weg.

Accountmanager Den Helder

Naast acquisitie verwachten wij ook van jou dat je een bestaande klantenkring opbouwt en onderhoudt, waardoor deze klanten zich op waarde geschat voelen. Natuurlijk betekenen onze producten en diensten een meerwaarde voor onze klanten, daar werk jij hard aan mee. Je signaleert kansen om de klant te adviseren over een uitbreiding van zijn diensten en producten, om zijn of haar bedrijf nog succesvoller te maken, door een goede vindbaarheid op internet. Jij bent het boegbeeld van ons bedrijf en zet je daar volledig voor in, samen met de andere boegbeelden in je team. Een klant die kansen laat liggen weet jij te overtuigen, daarvoor ben jij tenslotte onze accountmanager binnendienst.

Solliciteer vandaag nog als accountmanager Alkmaar

Wat maakt jou tot de ideale kandidaat?

  • Je kunt klanten goed overtuigen van het nut van de door jou aangeboden producten en diensten
  • Je bent een echte teamplayer, die het als een uitdaging ziet om gestelde doelen samen met je team te bereiken
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Beheersing van de Duitse taal is een pré
  • Je bent enthousiast en wilt zo snel mogelijk alles te weten komen over het product en de dienst die je verkoopt, zodat je de klant optimaal kan adviseren
  • Je gaat niet over één nacht ijs en grijpt je kansen om je kennis te vergroten. Flexibiliteit is je tweede natuur

Wat bieden wij?

  • Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team, dat samenwerkt om het gezamelijk doel te bereiken
  • Wij bieden een prima salaris en je krijgt direct een contract aangeboden
  • Door een goede begeleiding worden je de juiste vaardigheden bijgebracht en kun je je kennis vergroten
  • Wij hanteren een prettig bonus systeem

Ben jij enthousiast? Laat ons dan enthousiast over jou worden! Misschien wordt jij dan wel onze nieuwe accountmanager binnendienst, dus reageer snel, wij hebben ruimte voor nieuw enthousiast talent!

Accountmanager Alkmaar

Wij zijn op zoek naar een accountmanager in onze vestiging bij Alkmaar op korte termijn. Sta jij sterk in je schoenen en heb je de drive om te scoren? Zie je elk telefoongesprek als een kans, die de klant en jij niet mogen missen?

Accountmanager Den Helder

Ben jij diegene die in zichzelf gelooft en dat ook uitstraalt? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind je het cool om met klanten telefonisch contact te hebben en ben je daar goed in? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe accountmanager.